Økonomi handler om mer enn tall

det handler også om oversikt og kontroll
mobil

Økonomi handler om mer enn tall

det handler også om oversikt og kontroll

Regnskap

Vi er autoriserte regnskapsførere med lang erfaring, og hjelper våre kunder med løsninger som er enkle, fremtidsrettede og tidsbesparende.

Vi har erfaring med selskaper fra forskjellige bransjer, og vet at det er viktig å være  tilgjengelige, ha tid til våre kunder og å skape gode relasjoner. Slik vil vi i samarbeid med kunden oppnå de beste resultatene.

Vi fører regnskapet ditt i Tripletex, som  er et komplett system som enkelt tilpasses ditt behov. Tripletex er kanskje det systemet som per i dag er det mest fremtidsrettede, enkleste og som gir den beste oversikten. Her får du fakturering, regnskap, lønn og prosjektvertøy i samme løsning.

For oss er det viktig å veilede våre kunder i både økonomistyring, bruk av system og effektivisering av driften og rutiner. Systemet som vi bruker  er nettbasert, og gir deg sikkerhet og tilgjengelighet uansett hvor du er i verden. Det lar deg føre timer via mobiltelefon, og du kan ta bilder av kvitteringer som går direkte inn i systemet.

Vi kjenner dette systemet godt, og vet at ingen kunder har samme behov. Derfor proriterer vi å tilpasse systemet slik at det fungerer optimalt til hver enkelt bedrift.

Du slipper å installere en programvare og laste ned oppdateringer. Du får egen innlogging, og regnskapssystemet fungerer utmerket på pc, Mac, nettbrett og smarttelefoner. Tripletex tilbyr en løsning for direkte betaling som gjør at du slipper å gå via nettbanken for å betale regninger og registrere innbetalinger. Dermed slipper du mye manuelt arbeid og sparer tid.
 
dsc 6116 tommy
Tommy E. Undheim
Autorisert regnskapsfører

+47 918 39 454
mail
dsc 6116 tommy
Tommy E. Undheim
Autorisert regnskapsfører

+47 918 39 454
mail
UUNY
rn-logo